Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Támogatóink, együttműködő partnereink:

EBES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT  

 EBESI KULTURÁLIS KFT

 

 HAJDÚ- BIHAR MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

     
ESBE FACEBOOK

     

ADÓ 1 %

18998021-1-09

Támogassa ön is adója 1%-ával

Az Ebesi Sportbarátok Közhasznú Egyesületet.

(Nyilatkozat letöltése)

Köszönjük!

     
Heti edzésnaptár

HÉTFŐ:

17.00.     KARATE       (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00.     ATLÉTIKA        (SPORTHÁZ-SPORTPÁLYA)

17.30.     ÖKÖLVÍVÁS  (SPORTHÁZ)

KEDD:

18.00.     NŐI TORNA      (ISKOLA)

17.00      LABDARÚGÁS ( S. PÁLYA)

SZERDA:

17.30.     ÖKÖLVÍVÁS         (SPORTHÁZ)

17.30.     KARATE              (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00      ATLÉTIKA     (SPORTHÁZ- SPORTPÁLYA)

CSÜTÖRTÖK:

18.00.     NŐI TORNA     (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00.     LABDARÚGÁS      (S:PÁLYA)

PÉNTEK:

17.00      ATLÉTIKA     (SPORTHÁZ- SPORTPÁLYA)

17.00     ASZTALITENISZ     (SPORTHÁZ- TEREM)

 

 

     
Az oldal szabályzata

Az Ebesisportbaratok.gportal.hu felhasználói (továbbiakban: felhasználók) a regisztrációkor megerősítették, hogy jelen szabályzatot kivétel nélkül elolvasták, és igyekeznek azt betartani. Egy-egy esetleges büntetés kiszabásakor a szabályok nemtudására nem lehet hivatkozni!

A szabályzat fő pontjai:
•    Egyetlen moderátor sem köteles beszámolni azzal kapcsolatban, hogy miért töröltek, vagy módosítottak a tag hozzászólásán, profilján, vagy bármi személyes dolgon, amit az adott felhasználóhoz lehet egyértelműen kötni. Valamennyi moderátor igyekszik maximálisan eleget tenni a munkájának, hogy az oldal a lehető legjobb színvonalon és minőségben működhessen. Egyetlen felhasználó sem jogosult arra, hogy nyíltan, a hírek, blogok, egyéb nyilvános tartalmaknál minősítse a moderátor, illetve az oldal szerkesztőinek döntéseit. Amennyiben a felhasználó úgy véli, hogy jogtalanul jártak el vele egy-egy döntésnél, reklamációját az o-laj@freemail.hu e-mail címre várjuk, illetve küldhet belső, privát üzenetet bármelyik szerkesztőnek. Amennyiben a kérdéses incidenseket az illető felhasználó nyilvánosan rendezné le, minden esetben azonnali kitiltást kap!

 

Az oldalon lévő regisztráció véglegesítését, a regisztrációs űrlapon kötelezően kitöltendő normák alapján, az oldal szerkesztői közösen végzik el, erről pedig nem köteles e-mailt, vagy bármilyen üzenetet küldeni a felhasználónak a pozitív elbírálást követően. A már bekerült tagoktól maradéktalanul elvárjuk, hogy hozzászólásaikkal, megnyilvánulásaikkal segítsenek fenntartani az oldal színvonalát. Akik viselkedésükkel, magatartásukkal rombolják a közösséget, illetve akik miatt romolhat az oldal megítélése, a szerkesztők kétféle eljárást alkalmazhatnak: figyelmeztetés, illetve kitiltás. A kettő közötti különbségekről alább adunk részletes tájékoztatást.

Figyelmeztetés, azaz WARN jár az alábbi szabálysértések alapján:

•    Politikai témájú üzenetek. Elfogadjuk, hogy a politika már aktívan közrejátszik az életünkben, de miután jelen esetben sport témájú oldalról beszélhetünk, mindenfajta politikai megnyilvánulást igyekszünk a lehető leggyorsabban száműzni a weboldal valamennyi területéről

.•    Értelmetlen viták szítása: az oldal valamennyi részén (fórum, hírek, blogok) lehetőség van a tárgyilagos, korrekt vitákra, mindenféle sallangoktól mentesen. Amennyiben jól látható, hogy a vita személyeskedés felé hajlik, a vitázó feleket először figyelmeztetésben, később kitiltásban részesítjük.

•    Az ebesisportbaratok.gportal.hu  szidása: először is, mindenkinek tudnia kell, hogy aki dolgozik, az sajnos hibázhat is. A jól megfogalmazott építő kritikákat a szerkesztők a privát postaládájukba várják.

A legsúlyosabb (BAN) jár az alábbi szabálysértésekért:

•    Trágár szavak használata, mások szidalmazása: révén, hogy sportal kapcsolatos közösség vagyunk.  A káromkodás, illetve a nyomdafestéket nem tűrő szavak használatát illetően egy esetben a mérlegelés nélkül zéró toleranciát alkalmazzuk.

•    Rasszizmus: az ebesisportbaratok.gportal.hu nem tolerál semmiféle faji megkülönböztetést. Nem adunk teret a rasszizmusnak, még olyan módon sem, hogy ha valaki viccet akar csinálni bárkinek a származásából.

A szabályzat annak okán került fel, hogy a látogatóinknak olyan közösséget biztosítsunk, ahol jól érzik magukat, ahová szívesen térnek be egy kis vitára, eszmecserére. Minden Ebes szurkolót, és szimpatizánst sok szeretettel várunk az oldalra, annak reményében, hogy egy magas színvonalú magyar közösséget alakíthassunk, ahol a sport a fő téma.

 

     
ESBE SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM 2021-2022
     
Hét képe

Ebes Megyei Diákolimpia győztes Sakk Csapata 2016.

     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Linkek
     
óra
     
Szakosztályok
     

Tartalom


Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me