Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Támogatóink, együttműködő partnereink:

EBES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT  

 EBESI KULTURÁLIS KFT

 

 HAJDÚ- BIHAR MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

     
ESBE FACEBOOK

     

ADÓ 1 %

18998021-1-09

Támogassa ön is adója 1%-ával

Az Ebesi Sportbarátok Közhasznú Egyesületet.

(Nyilatkozat letöltése)

Köszönjük!

     
Heti edzésnaptár

HÉTFŐ:

17.00.     KARATE       (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00.     ATLÉTIKA        (SPORTHÁZ-SPORTPÁLYA)

17.30.     ÖKÖLVÍVÁS  (SPORTHÁZ)

KEDD:

18.00.     NŐI TORNA      (ISKOLA)

17.00      LABDARÚGÁS ( S. PÁLYA)

SZERDA:

17.30.     ÖKÖLVÍVÁS         (SPORTHÁZ)

17.30.     KARATE              (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00      ATLÉTIKA     (SPORTHÁZ- SPORTPÁLYA)

CSÜTÖRTÖK:

18.00.     NŐI TORNA     (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00.     LABDARÚGÁS      (S:PÁLYA)

PÉNTEK:

17.00      ATLÉTIKA     (SPORTHÁZ- SPORTPÁLYA)

17.00     ASZTALITENISZ     (SPORTHÁZ- TEREM)

 

 

     
Hírek
Hírek : Karate

Karate

SIKERES ÖVVIZSGÁK


Az Ebesi Sportbarátok Közhasznú Egyesület SHIRO-KEN  Karate szakosztályában ismét eljött a bizonyítás ideje. A Fehérököl harcművészetet űző ebesi  karatékák ezúttal még elszántabbnak érezték magukat, hiszen heten vállalkoztak tudásuk bizonyítására. A hagyományoknak megfelelően a vizsgázókat elkísérték a barátok, családtagok, hogy jelenlétükkel biztassák őket. Az övvizsga egyik különlegessége most az volt, hogy a vizsgáztató  Sensei Kaszás Lajos mellett most ott állt Kovács József is, aki mestervizsgára készülve a vizsgáztatás elemeit tanulhatta.

Már a megméretetés elején, az erőnléti résznél érezni lehetet, hogy nem lesz könnyű dolga a hét vizsgázónak. Aztán a karate, önvédelmi és az esés-dobás technikák bemutatása következett. A blokk végére testhez tapadó ruhában álltak a karatékák az elméleti kérdések megválaszolásához. A formagyakorlatok (katák) bemutatásakor csend telepedett a dojora, mindenki tudta, hogy ennél a gyakorlatnál nem lehet hibázni.  Végül a magasabb szintre vizsgázó Pinczésné Radics Ilona  utolsó próbája következett a küzdelem. A nyolc ellenfél után fáradtan, testén kék és zöld foltokkal fogadta a gratulációkat. Az év tanulságait a közös évzáró vacsorán beszéltük meg, ahol többen is megállapították, hogy  mind testben, mind lélekben sokat tanulhattunk ebben az évben is.

Sikeres vizsgát tettek: Pinczés Jázmin 10 kyu, Pajozos Polla 10 kyu, Makai Csanád 10 kyu, Makai Botond 9 Kyu, Torma Valéria 8 kyu, Kanyó Márton 7 kyu, Pinczésné Radics Ilona 3 kyu.

A dojo 2017-ben is várja a karate iránt érdeklődőket, edzések ideje hétfő, szerda 17:30-tól, helye: Ebesi Művelődési Ház, az edzéseket tartja Sensei Kaszás Lajos.

     
ESBE SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM 2021-2022
     
Hét képe

Ebes Megyei Diákolimpia győztes Sakk Csapata 2016.

     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Linkek
     
óra
     
Szakosztályok
     

Tartalom


Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me