Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Támogatóink, együttműködő partnereink:

EBES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT  

 EBESI KULTURÁLIS KFT

 

 HAJDÚ- BIHAR MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

     
ESBE FACEBOOK

     

ADÓ 1 %

18998021-1-09

Támogassa ön is adója 1%-ával

Az Ebesi Sportbarátok Közhasznú Egyesületet.

(Nyilatkozat letöltése)

Köszönjük!

     
Heti edzésnaptár

HÉTFŐ:

17.00.     KARATE       (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00.     ATLÉTIKA        (SPORTHÁZ-SPORTPÁLYA)

17.30.     ÖKÖLVÍVÁS  (SPORTHÁZ)

KEDD:

18.00.     NŐI TORNA      (ISKOLA)

17.00      LABDARÚGÁS ( S. PÁLYA)

SZERDA:

17.30.     ÖKÖLVÍVÁS         (SPORTHÁZ)

17.30.     KARATE              (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00      ATLÉTIKA     (SPORTHÁZ- SPORTPÁLYA)

CSÜTÖRTÖK:

18.00.     NŐI TORNA     (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00.     LABDARÚGÁS      (S:PÁLYA)

PÉNTEK:

17.00      ATLÉTIKA     (SPORTHÁZ- SPORTPÁLYA)

17.00     ASZTALITENISZ     (SPORTHÁZ- TEREM)

 

 

     
Hírek
Hírek : Sakk

Sakk

KIEGYENSÚLYOZOTT SZEZONT ZÁRTAK SAKKOZÓINK

  


A szezont egyesületünk Sakk Szakosztálya a megye első osztályban és megye másod osztályban is sikeresen zárta.  A megyei első osztályú bajnokságban továbbra is a tapasztalatszerzésre fektettük a hangsúlyt.  A bajnokság nehéz és küzdelmes sakk csatáit helytállással teljesítették sakkozóink, ami a tabella 12. helyét jelentette.  Az első vonal mellett a másodosztályban ifjú sakkozóink bontogathatták szárnyaikat több-kevesebb sikerrel.  A bajnokságok mellett  a megye több rapid és FIDE versenyein is részt vettünk.  Bárhol is jártunk mindenhol a sakkozás fantasztikus légköre és sportbarát sakkozók fogadtak minket.

Az idei év első megmérettetését, a Megyei Diákolimpia területi selejtezőit, több ifjúsági sakkozónk is sikerrel teljesítette, így ők a 2016. február 6-án megrendezésre kerülő debreceni döntőben képviselték Ebest. A döntőbe jutottak: Pajzos Albert, Görög Gábor, Salánki Zsolt, Herman Balázs, Magyar Krisztián, Sós Barnabás.

A Hajdú-Bihar Megyei Sakk Diákolimpia egyéni bajnokság után csapatversenyben mérhették össze tudásukat a megye iskolái. Az Ebesi Arany János Magyar – Angol Két tanítási Nyelvű Általános Iskola és AMI  sakkozói  a verseny napján rendkívüli motiváltsággal, fegyelmezett csapattaktikával rukkoltak elő és az év legnagyobb sakk sikerét aratva megnyerték a versenyt. Tehát iskolánk képviselte Hajdú-Bihar Megyét az Országos Csapat Diákolimpia döntőjében, 2016. április 22-24. között Szombathelyen. Kis csapatunk egy olyan fantasztikus légkörű versenyen találta magát ahol több száz ifjú sakkozóval izgulhatták és küzdhették át a verseny két napját. A rutinos elsőtáblással, Ifj. Sós Barnabással felálló csapat nagyon szépen teljesített és a középmezőny végén végzett. Az elért eredményre mindenképp nagyon büszkék lehetünk. Néhány héttel később Ifj. Sós Barnabás a csapat kimagasló teljesítményét még tovább szárnyalva, az ötödik helyen végzett az Országos Egyéni Rapid Bajnokságon.

Az szezon zárásaként immáron hetedik alkalommal rendeztük meg Ebesi Parid Amatőr versenyt, ahol a helyi versenyzők mérhették össze tudásukat. A verseny első helyén Piskó Jenő, második helyen Id. Mészáros József és a harmadik helyen pedig Forgács László végzett. A kicsiknél első helyen Görög Gábor, második helyen Kovács Máté,míg a harmadik helyen Salánki Zsolt végzett. A legkisebbek között Piskó Péter vehette át a serleget és az arany érmet.

Az iskolai utánpótlás nevelés idén a második évébe lépett, ahol megmarad egy igazán jól fejleszthető csapat, akik közül többen a pénteki edzésre is járnak már, ahol Tokai István nyújt nagy segítséget az ifjú sakkpalánták nevelésében, oktatásában.  Mára a szakosztályban tizenöt sakkozó nebuló fejleszti tudását a sakkal. Az ügyesebbek lehetőséget kapnak a megyei másodosztályban és a megyei diákolimpián, valamit ifjúsági versenyeken.  A cél a felnőtt sakkozás fejlesztése mellett az, hogy újabb ifjú tehetségeket fedezzünk fel és indítsuk el a sakk csodálatos útján. 

Legyünk büszkék Ebes sakkozóira és szurkoljunk nekik a következő szezon sakk sikereikért.

Kovács József

Ebesi Sportbarátok

Sakk szakosztály vezető   

     
ESBE SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM 2021-2022
     
Hét képe

Ebes Megyei Diákolimpia győztes Sakk Csapata 2016.

     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Linkek
     
óra
     
Szakosztályok
     

Tartalom


Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me