Tartalom
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Támogatóink, együttműködő partnereink:

EBES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT  

 EBESI KULTURÁLIS KFT

 

 HAJDÚ- BIHAR MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

     
ESBE FACEBOOK

     

ADÓ 1 %

18998021-1-09

Támogassa ön is adója 1%-ával

Az Ebesi Sportbarátok Közhasznú Egyesületet.

(Nyilatkozat letöltése)

Köszönjük!

     
Heti edzésnaptár

HÉTFŐ:

17.00.     KARATE       (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00.     ATLÉTIKA        (SPORTHÁZ-SPORTPÁLYA)

17.30.     ÖKÖLVÍVÁS  (SPORTHÁZ)

KEDD:

18.00.     NŐI TORNA      (ISKOLA)

17.00      LABDARÚGÁS ( S. PÁLYA)

SZERDA:

17.30.     ÖKÖLVÍVÁS         (SPORTHÁZ)

17.30.     KARATE              (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00      ATLÉTIKA     (SPORTHÁZ- SPORTPÁLYA)

CSÜTÖRTÖK:

18.00.     NŐI TORNA     (MŰVELŐDÉSI HÁZ)

17.00.     LABDARÚGÁS      (S:PÁLYA)

PÉNTEK:

17.00      ATLÉTIKA     (SPORTHÁZ- SPORTPÁLYA)

17.00     ASZTALITENISZ     (SPORTHÁZ- TEREM)

 

 

     
Hírek
Hírek : Atlétika

Atlétika

JÓTÉKONY CÉLLAL TELJESÍTJÜK

A JUBILEUMI X. NN ULTRABALATONT

 


Május 28-án, a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaiként. Az adománygyűjtési célunk 500.000 Ft.

Kérlek, hogy segítsd Te is akciónkat. Fogadj örökbe egy kilométert a futásunkból!

Adományozó oldal:

http://elmenykulonitmeny.hu/team?id=1525

Ha cégnév szerepel a támogató adatainál, akkor a Bátor Tábor Alapítványnak kötelessége januárban róla adóigazolást kiállítani. Ennek, mivel kiemelten közhasznú társaságról van szó, 120%-a leírható az adóalapból.

Ultrabalaton. Csak egy kör.

Ennyit kell teljesíteni, nem többet, nem kevesebbet. Csapatban vagy egyénileg, ennyi a feladat. Igen, de ez a kör 220 km. Őrültségnek hangzik az egész: 220 km, maximum 12 fős csapattal, 32 órás szintidővel. Talán ezért vonz évről évre több embert a rendezvény. 2016-ban már tízedik alkalommal történik meg az, hogy két napra ellepik a Balaton környékét a futók és a kerékpárosok, hogy leküzdjék ezt a kört.

Ehhez a díszes kompániához csatlakozik újra baráti társaságunk, hogy futva bevegyük a Balaton északi partjának emelkedőit és lejtőit, illetve a déli part néhol már kissé unalmasnak tűnő egyeneseit. 10 fős csapatban indulunk neki a távnak, tagjaink között jó néhány biztosítós kollégával, baráttal és a „civilek” mellett alkusz kollégával is büszkélkedhetünk.

Az idénre viszont a felkészülés mellett egy igen nemes feladatot is magunkra vállaltunk. Csatlakoztunk az Élménykülönítmény csapatához és futásunkkal segítjük a daganatos és krónikusan beteg gyerekek gyógyulását! A Bátor Tábor ezeket a gyerekeket vezeti vissza a gondtalan gyerekkorba.

A Bátor Tábor 2001 óta szervez terápiás táborokat súlyosan beteg gyerekeknek és családtagjainak, plusz olyan családok számára, akik súlyos betegség következtében elvesztették gyermeküket. A táborok lényege: különféle kihívások elé állítani a táborozókat, s rengeteg sikerélményt és megerősítést adni nekik.

Kövesd csapatunkat a facebookon is:

https://www.facebook.com/S-Ebes-Reloaded-894023910694093/

 

 

 

     
ESBE SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM 2021-2022
     
Hét képe

Ebes Megyei Diákolimpia győztes Sakk Csapata 2016.

     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Linkek
     
óra
     
Szakosztályok
     

Tartalom


Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me